maanantai 8. syyskuuta 2014

Mjuuuuusik!

Queen - Don't stop me now 
Ensimmäiseks oli ihan pakko laittaa tämä, ku soi vähän väliä päässä.. Kiitos Tjäreborgin mainoksen! :D Niin hyvän tuulinen biisi ja mainos, en niin mainoksista tykkää kyllä, mutta tuo on oikein hyvän mielen mainos. :D Mutta ei siinä, tykkään kyl muutenki Queenistä. Omistan itseasiassa kokoelmalevynki, mutta en oo vaan kuunnellu varmaan pariin vuoteen ollenkaan o.O Ja jossain vaiheessa kuuntelin melkein 24/7.. :)


Milky Chance - Stolen Dance

Toisena biisinä ajattelin laittaa tämän. Monena aamuna ku ajan kouluun niin tää tulee radiosta ja tää on hyvä aamu biisi ajuton ratissa. :) Tuon laulajan ääni on niin kivan kuuloinen! Kappale mukavan rauhallinen ja ihana fiilistellä aamuauringossa ajellen. I like ! :)

 Klingande - Jubel

Tää on kans mukava chillaus biisi. :) Ensin alkuun muistan että en tykänny tästä melkein yhtään ku oli jotenki outo, mutta parin kuuntelun jälkeen aukes.

Austin Mahone ft.Pitbull - Mmm yeah

Saattaa olla että tää on vähän "teinibiisi", mutta yksin kotona olles tätä on oikein mukava kuunnella ja fiilistellä. :D Mmm mmm jee jee.... ;) Ja onhan tuo Austin aika söde? Sanoo neiti melkein 22-vuotta. :D

Fly Project - Toca Toca

Tää melko uus biisi on omalla tavallaan mun mieleen. Ensi kuulemalta tuo naisen ääni oli ärsyttävän kuulonen ja mies oudon kuulonen, mutta parin kuuntelun jälkeen kävi niin että nykyisin jos tulee ajelles radiosta ni volat isommalle! :p

Tätä listaa voisin jatkaa ja jatkaa, mutta ehkä ei kaikkia maailman biisejä ny kerralla kuiteskaan.
Mutta mitäs mieltä te lukijat olette näistä kappaleista?
Saako mikään teidän kasvoille hymyä? :)

1 kommentti:

  1. Ihana kuulla, oikein paljon tervetuloa lukijaksi! :)
    Pitääkin käydä katsomassa millainen on blogisi, sisustus ei niin oo mulle omin juttu, mutta aina sitä katsoa voi! :)

    VastaaPoista