lauantai 25. heinäkuuta 2015

Mihin kesä katoaa?

Tajusin eilen illalla töissä asian, joka sai mieleni järkkymään.
Tajusin että minulla on enään 2 viikkoa töitä, jonka jälkeen 4 vapaapäivää ennen koulun alkua.
Mihin tää kesä on menny? Kesä joka ei edes oo tuntunu kesältä.. En oo vielä edes sisäistäny kunnolla että ois kesä. Ja kohta se on jo "loman" osalta ohitse ja takaisin kouluun paluu. JÄIKS!
Se olisi sitten viimeinen vuosi koulua, toivottavasti pitkään aikaan. :)
Jos sitten taas tää mun olematon sosiaalinen elämä vilkaistuisi, ainaki joka päivä näkee kavereita. Mietin vaan että miten tää takamus ja selkä kestää yhtäkkiä taas istua 90 minuutin pätkiä.. Koko kesä menny jalkojen päällä ollen ja kävellen jatkuvasti (vastapainona löhöily), ja kohta pitäisi taas vain istua ja kuunnella ka opiskella..
Mutta toivottavasti se kesä alkaa sitten koulun myötä, sään puolesta nimittäin! :)

Mutta nyt jälleen alan valmistautua henkisesti töihin lähtöön, kuudes päivä putkeen. Huomenna yks vapaa ja taas maanantaina töihin. Tää viikko on ollu kyllä jotenkin uuvuttava töissä, tuntunut että on hirveä härdelli koko ajan. Ja vielä kun vklopun 3 vapaapäivää ei ollu mitään hyvä unisia ja siinä mielessä akkuja lataavia. Mutta kyllä silti virtaa riittää ja jaksamista. Ainoa miinus tässä viikossa on ollut se, että murun kans yhteinen aika on ollut todella vähäistä. Koska koko viikon melkein mulla on ollu iltavuoroa ja yks pitkä vuorokin, ja muru on aamut aina ollu töissä ja iltasin sitte uistelemassa parina iltana ku oon tullu ite kotiin myöhällä. Mutta eiköhän tän kestä, ku tietää että yhteistä aikaa meillä kuitenkin on vielä kymmeniä vuosia olla yhessä. <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti