keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Pitkästä aikaa

On taas ollut lähemmäs pari kuukautta hiljaiseloa täällä blogissa.
Hieman ehkä inspiraation puutteesta, mutta lähinnä koulu on vallannut ison osa aivotoiminnastani. Tuntuu ettei päähän mahdu muuta. Niin ja vkloppuisin välillä töissä. Varsinainen vapaa-aika on jäänyt melko vähiin. (Varsinkin kun viime viikolla menin vahingossa katsomaan jakson Gleetä ja koukutuin).
Ensi viikolla alkaa myös työssäoppiminen, joten enään ei tarvitse jokapäivä ajaa reilua 60km koulumatkoja. Harjoittelun aikana päivässä tulee ajoa vajaa 30km.
Ja tänään tajusin kuinka lähellä joulukin jo on!
Maanantaina alkaa 6viikon harjoittelu, ja kun se päättyy on jo joulu vajaan viikon päästä! Apuva.. Aaaapuuuva! :D

Tässä parin kuukauden aikana on elo ollut ihan mukavaa. Sormus sormessa lakkasi tuntumasta oudolta heti ensimmäisen päivän jälkeen. Nyt on todella outo olo kun töissä ei sormusta saa pitää. <3
Hiukset on saanu hieman uudistusta, enää en oo niin blondi. Kuvia en nyt tähän postaukseen laita, koska väsyttää hirveästi ja en jaksa siirtää kuvia puhelimesta koneelle. Sori oon laiska.

Piti selittää enemmänkin mutta ajatus katkes ihan täysin, joten parempi lopettaa tähän. Yritän palailla lähiaikoina. Mutta en lupaa päivän tai viikon tarkkuudella, sillä nyt vkloppuna lähden kullan kans viettämään ensimmäistä kaksinkeskistä vkloppua! Tsaijaijai :) Ja ens viikolla alkaa se työssäoppiminen, joka pelottaa minnuu ihan hirveesti ja varmaan ensimmäinen viikko menee ihan jäiks olossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti