torstai 10. syyskuuta 2015

Eilinen naururikas päivä

Oon nyt siis viimeisen vuoden lähihoitajaopiskelija, 15L luokalla. Meidän luokan vastuulle tuli järjestää ohjelmat kaikkien uusien ensimmäisen vuoden lähihoitajaopiskelijoiden ryhmäytymiset Kotilahdessa. Luokkia on viisi, joten meidän luokka jaettiin viiteen osaan ja jokainen ryhmä siis järjesti yhen päivän. Ryhmä jossa mie olin yhtenä vetäjänä ryhmäytettiin eilen. 
Koko eilisen aamun ja toissaillan olin paniikissa, stressasin ryhmäytystä ja miten se menee. Osaanko selittää selkeesti ja miten meidän ryhmältä sujuu yhdessä se päivä. Mutta turhaan panikoin!
Parempaa ryhmää en ehkä olisi voinut saada, kaikki sujui vallan mainiosti. Ja ryhmäytettävä ryhmä oli myös ihana, todella reipas ja energinen. Lähtivät mukaan kaikkeen hyvin, ja meillä kaikilla oli niin mukavaa! :)

En todella muista koska viimeksi olisin nauranu niin paljon yhden päivän aikana! Siis aivan tajuttoman huikeeta, kyllä nauruhermot sai treeniä, ihan niinkuin kaikki muutki lihakset. Päivän päätteksi posket oli ihan turtana nauramisesta. Tällaisia päiviä haluan todella lisää! Unohtuu kaikki murheet ja maailmalliset kriisit. Päivä oli täynnä touhua ja yhdessä oloa, kysyimme nuorilta myös palautetta päivästä niin se oli pelkkää positiivista. Saatiin ihan erityismaininta siitä kuinka positiivisia ja mukavia oltiin. 

Ah, leikki ja leikkimieliset pelit ovat ihan jääneet unholaan.. Niitä pitäisi kyllä enemmän pitää yllä. Koska muutenhan mieli äkkiä vanhenee! Tuli taas nimittäin sellainen olo että ois ihan nuori vielä! Paitsi silloin kun piti tehdä jotain jumppaliikkeitä ja mie en taipunu ja romahin mahalleni maahan, mutta pikkuvikoja. :D Mielikin virkistyi ja kun ryhmäytymispäivä päättyi kolmen jälkeen, pysyi ylienerginen hilpeyspirteys olo vielä monta tuntia sen jälkeen. Uutiset meinasivat pilata illan, mutta sitten lopetin niiden murehtimisen ja aloin lukea läpi nuorten palautteita, koska otin ne kotiin. Ne piristivät ihanasti ja sitten en enään lukenut uutisia. Haluan olla iloinen, rakastan olla iloinen, maailmassa pitäisi olla enemmän iloa ja riemua!
Olen puhunut.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti