keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Voi tätä ilon ja onnen päivää, ja huonoja uutisia

Oikeasti tänään oli ihan hurjan ihana ja hauska päivä!
Pitkästä aikaa päivä, kun mielessä ei pyörinyt mikään muu kuin vain hauskanpito! :) 
Tälläista tarvis useammin, tuntuu että joka tuutista tulee vain koko ajan huonoja uutisia.. Koko ajan mieltä painaa jokin, en halua katsoa uutisia, en halua kuunnella uutisia, välillä mietin että koska facebookistakin on tullut uutissivusto -> huonojen uutisten sivusto. Pakolaiset sitä, pakolaiset tätä, eduskunta sitä ja eduskunta tätä, plus siihen lisäksi vielä kaikki sotauutiset ympäri maailman, väkivalta uutiset, liikenneonnttomuudet, kuolemat, listaa voisi jatkaa vielä pitkään.. En pidä huonoista uutisista, en yhtään. Melkein tuntuu että nykypäivänä on mahdottomuus olla koko päivä aamusta iltaa 100% onnellinen ja tuntea olonsa turvalliseksi. Ei, jos koko päivä on mennyt hyvin onnistuen välttämään kaikki uutiset, niin illalla viimeistään niihin törmää ja saattaa kokopäivän jatkunut hyvä mieli unohtua. 
Haluaisin aina vain lukea hyviä uutisia, kuten häistä, vauvoista, eläimistä, pelastumisista ja vain ihan tavallisia hyviä uutisia. Olisi helpompi olla onnellinen, ja vaikka sitten niiden ansiosta itkeä niitä ilon kyyneleitä.
Tekisi mieleni avautua pakolaisista ja eduskunnasta, mutta en jaksa. En halua että joku erimieltä kanssani oleva alkaa kinaamaan vastaan ja hokemaan että pitäisi selvittää faktat ennenkuin kirjoittaa mitään. Sillä tiedän kyllä faktoja, mutta tiedän että jos alkaisin kirjoittamaan oikein sydämeni pohjasta, niin asiat tulisi varmasti kirjoitettua kärjistetysti ja siten että unohtaisin mainita olennaisia asioita, kuten sen että minulla ei ole mitään heitä vastaan jotka eivät mitään pahaa tee. Joten lyhyesti: maassa maan tavalla.
Ja eduskunnan touhut.. En tykkää, en tykkää ja vielä kerran en tykkää.
Adressi - Säästötalkoot eduskuntaan <<< Käykää allekirjoittamassa jos yhtään siltä tuntuu!
Kävin allekirjoittamassa itse tuon, sillä mielestäni samat säännöt pitäisi olla heilläkin. He latelevat meille leikkauksia tai heidän kielellään "säästöjä", mutta itseltään eivät leikkaa mitään, vaikka tienaavat paljon paljon enemmän vähemmällä työllä ja pidemmillä lomilla... Tästäkin voisin avautua enemmän, mutta en jaksa. En halua pilata tän päivän hyvää fiilistä tän avautumisen pohjalta.

Nyt kun tässä näköjään hyvän päivän purkaus päättyikin pitkään negatiivissävytteiseen kirjoitukseen, en halua enään tähän loppuun avata ihanaa päivääni. Nyt lupaan että tästä päivästä tulee postausta huomenna! Koska aion kirjoittaa sen nyt, mutta ajastaa huomiselle. :)
Mutta toivottavasti teilläkin on iloa ja naurua elämässänne, näistä kaikista maailmaa ja Suomea ryöpyttävistä asioista huolimatta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti